Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Disco Dance

Disco Dance

Vstopite v svet Disco Dance-a

Spoznajte novost na naši plesni šoli! V prihajajoči sezoni se nam lahko pridružite na tečaju Disco dance-a, ki je namenjen mladincem (12+ let), članom in odraslim. Predhodne plesne izkušnje niso potrebne.

Kakšen ples pravzaprav je Disco Dance?

Disco dance je energična plesna zvrst, ki temelji na jazzu in se je razvila v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Disco ni le plesni slog, je pravo popotovanje nazaj v čas, ko so svetleči globusi osvetljevali plesišča, glasba pa je vabila ljudi na oder, da se izražajo.

Kaj so glavne značilnosti disca?

  • Dinamični koraki. Disco dance je znan po svojih hitrih in razgibanih korakih. Je plesni slog, kjer se vaša energija preliva skozi vaše telo, medtem ko se premikate v ritmu glasbe.
  • Izražanje z rokami. Disco Plesalci izražajo čustva in zgodbe tudi skozi premike rok, kar daje plesu izjemno izraznost.
  • Gibanje bokov. To gibanje dodaja plesu fluidnost in privlačnost, hkrati pa omogoča plesalcem, da se še bolj povežejo z glasbo.
  • Vpadljivi kostumi. Disco dance je znan po svojih izstopajočih in bleščečih plesnih kostumih. Kombinacija svetlih barv, bleščic in unikatnih detajlov je ključna za to, da se plesalci zlijejo z glasbo in poudarijo energijo plesa.
  • Poudarek na izraznosti. Plesalci se prek svojih gibov izražajo, pripovedujejo zgodbe in vnašajo svojo osebnost na plesišče.

Naši plesni pedagoginji

Izpopolnite svoj plesni slog z izkušenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za vaš napredek na vsakem koraku. V naši plesni šoli boste deležni kvalitetnega in osebnega pristopa, ki se prilagaja vašim željam in sposobnostim. Učitelji bodo skupaj z vami gradili vašo plesno pot in vas spodbujali k razvijanju vaših plesnih veščin.

Petra M. Toplak

Zala Šabjan

Aktualni urnik za sezono 2023/ 2024:

SKUPINA Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota

Disco dance  (12+ let)

Pričetek: 9. 9. 2023

 

 

Petra M. Toplak in Zala Šabjan

10:00-11:30

Si pripravljen/a?

Disco Dance

45 / mesec
  • 1x tedensko
  • 4 x 90 min