PREV
NEXT

ODRASLI

Odrasli, študentje in dijaki

Ples vam je všeč, ko ga gledate. Zdi se vam neverjetno, kako se plesni pari vseh starosti in oblik skladno gibljejo po plesišču in uživajo ob glasbi.

Morda se vam zdi težko ali celo nemogoče, da bi tako zaplesali tudi vi. Verjemite, z nami bo učenje plesa enostavneje. Sproščeno in v prijetnem okolju se boste naučili plesati, če imate vsaj malo volje in nekaj časa. In če ste se naučili pisati in brati, se boste tudi plesa, ki je del splošne izobrazbe.

In ni boljše in koristnejše rekreacije v dvoje kot je ples, kajti izboljšuje koordinacijo, je idealna terapija proti težavam v vsakdanjem življenju, v skupini se plesati naučimo hitreje, po njem se počutimo srečnejši in za ples vsekakor ni potrebno imeti pevskega posluha.

Torej…. Izgovorov ni več, lotimo se plesa.

Za vas imamo plesne tečaje različnih težavnostnih stopenj:

ZAČETNI TEČAJ (I. do IV. stopnja)
NADALJEVALNI TEČAJ (V. in XI. stopnja),
KLUBSKI TEČAJ (XII. stopnja…).

Posebej organiziramo tudi tečaj za SAMSKE.

Vaje potekajo enkrat tedensko po dve šolski uri. Tečaji vseh stopenj trajajo dva meseca (osem vaj).

 

Odločite se lahko tudi za individualno učenje plesa. Izbor plesov in terminov je po vaši želji!

Prirejamo razna prijetna srečanja, kjer združimo ples, zabavo, veselje, smeh in dobro počutje v krogu prijateljev plesa. Naj izpostavimo plesne prireditve, kot so božični ples, valentinov ples in zaključni ples, plesni vikendi, organizirana druženja (pikniki, izleti…). Nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji slik.

Pridružite se nam, ne bo vam žal!

 

DRUŽABNI PLESI

LATINO IN SALSA

PLESNE DELAVNICE, PLESNI VEČERI IN PLESNI VIKENDI

PRIPRAVE NA POROČNI PLES

INDIVIDUALNE URE

TOP