Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Pingi Fresh

Pingi Fresh

Okusite sveže ritme

Pingi Fresh je naša novost, kjer se boste lahko preizkusili v treh med seboj si različnih plesnih zvrsteh. Vabljeni odrasli plesni pari, ki so željni zabave, novih izzivov in sprostitve. Predhodne izkušnje niso potrebne. Se vidimo na prvi vaji 20. 9. 2023!

Katere plesne zvrsti se bomo učili?

SWING

Je dinamičen plesni slog, ki se je razvil v Združenih državah Amerike in dosegel vrh v 30-ih in 40-ih letih prejšnjega tisočletja. Tesno je povezan z glasbenim žanrom jazza, razvil pa se je kot odziv na ritmično in glasbeno raznolikost tistega časa. Vključuje številne plesne sloge, kot so Charleston, Lindy Hop, Jitterbug ali Balboa.

BACHATA

Je priljubljen strasten plesni slog, ki izvira iz Dominikanske republike. Zaznamujejo ga izrazitih gibi telesa in senzualnost. Poudarja telesno bližino ter sočasno gibanje v bokih, ramenih, rokah in nogah. Lahko se izvaja na različne vrste glasbe, kar plesalcem omogoča, da izražajo svoje občutke in kreativnost.

TANGO

Je dramatičen ples, ki izvira iz argentinskega in urugvajskega kulturnega okolja. Izraža čustva, moč in povezavo med partnerjema. Delimo ga na več podvrst, in sicer klasični ali argentinski tango, salon tango, ki je znan umirjenih gibih, ter Tango Nuevo, ki je sodobna, inovativna različica klasičnega tanga.

Urnik Pingi Fresh - začetna stopnja

SKUPINA Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota

Pingi Fresh - swing, bachata, tango

Natalija I. Kocbek in Aljaž Gašperič

20:15 - 21:45

Pričetek: 20. 9. 2023

 

 

Naša plesna pedagoga

Začutite plesno sprostitev z izkušenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za vaš napredek na vsakem koraku. V naši plesni šoli boste deležni kvalitetnega in osebnega pristopa, ki se prilagaja vašim željam in sposobnostim. Učitelji bodo skupaj z vami gradili vašo plesno pot in vas spodbujali k razvijanju vaših plesnih veščin.

Natalija I. Kocbek

Aljaž Gašperič

Pingi Fresh

37,5 / tečaj
  • 1x tedensko
  • 4 x 90 min

Ste pripravljeni na plesno osvežitev?

Ta plesni tečaj ni za vas?

Poglejte si našo ostalo ponudbo! S klikom na plesno zvrst lahko izveste več o posameznem tečaju.

Tango Argentino
Latino Solo
High Heels
Hip Hop odrasli
Zumba in Afro
Družabni ples