PREV
NEXT

Priprava na poročni ples

by / / Uncategorized

Če se želite na poročnem slavju predstaviti s plesom, ki bo vsem ostal v prijetnem spominu, vam z veseljem in znanjem priskočijo na pomoč naši plesni učitelji z bogatimi izkušnjami. Predlagamo vam izbor glasbe za poročni ples, če je nista izbrala že sama in seveda vam sestavimo koreografijo, ki je po vaših željah in primerna za vas. Ure lahko obiskujeta sama ali skupaj s pričami in svati, ki bi se želeli naučiti ali samo obnoviti plesno znanje.

Predlagamo, da pričnete s pripravo na otvoritveni ples vsaj mesec dni pred svečanim dogodkom.

Da vam lažje prisluhnemo smo za vas pripravili INDIVIDUALNI PRISTOP, saj se tako lažje prilagodimo vašemu urniku, vašim plesnim željam in sposobnostim, prav tako pa lahko izberete enega izmed naših plesnih učiteljev. Število ur je po želji. Za vas smo pripravili ugodno ponudbo plesnih paketov:

– 2 do 3 individualne ure. Cena individualne ure je 35 €.

srebrni paket, ki obsega 6 srečanj (5+1 gratis). Naučili se boste otvoritveni ples, ki je lahko mix iz dveh ali več plesov. Zagotovo boste presenetili svate! Cena paketa je 175 €.

zlati paket, ki obsega 11 srečanj (9+2 gratis). Pripravili bomo poseben otvoritveni ples in nekaj družabnih plesov, da na plesišču ne boste v zadregi tudi kasneje. Cena paketa je 315 €.

diamantni paket, ki obsega 17 srečanj (14+3 gratis). Pripravili vam bomo unikaten otvoritveni ples, ki bo paša za oči in vas naučili še osnovne družabnih plesov, da boste lahko preplesali celo noč. Cena paketa je 490 €.

Za več informacij nam pišite na info@pingi.si ali nas pokličite 041-606-111 ali 02/250-8000.

TOP