PRIPRAVE NA POROČNI PLES

 

Ta posebni dan bo samo vajin. Ker želita, da bo tudi svatom ostal v lepem spominu, jim pripravita posebno presenečenje. Izberita enega od naših izkušenih plesnih učiteljev in skupaj boste pripravili plesno koreografijo za vaju in na vajino izbrano glasbo. Če nimate ideje, jo imamo mi. V nekaj urah boste znali zaplesati nepozabno koreografijo, ki vama bo v užitek, svatom pa zagotovo nepozaben spomin.

Plesne ure lahko obiščejo tudi starši, priče in vsi, ki bi se kar najhitreje želeli naučiti nekaj uporabnih plesov, da boste lahko plesali do jutra.

Izberite enega izmed naših plesnih učiteljev in se dogovorite za termin za plesne ure, ki vam ustreza.

Za vas imamo pripravljene pakete individualnih ur, kjer boste poleg plačanih plesnih ur dobili 1 oz. 2 zastonj.

2 do 3 individualne ure. Cena individualne ure je 35 €.

PAKETI:

– srebrni paket, ki obsega 6 srečanj (5+1 gratis). Naučili se boste otvoritveni ples, ki je lahko mix iz dveh ali več plesov. Zagotovo boste presenetili svate! Cena paketa je 175 €.

– zlati paket, ki obsega 11 srečanj (9+2 gratis). Naučili se boste otvoritveni ples in osnovne družabnih plesov, da boste lahko preplesali celo noč. Cena paketa je 315 €.

– diamantni paket, ki obsega 17 srečanj (14+3 gratis). Naučili se boste otvoritveni ples in osnovne družabnih plesov, da boste lahko preplesali celo noč. Cena paketa je 490 €.

Predlagamo, da pričnete s pripravo na otvoritveni ples vsaj mesec dni pred svečanim dogodkom.

Za več informacij nam pišite na info@pingi.si ali nas pokličite 041-606-111 ali 02/250-8000.

TOP