Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
High Heels

High Heels

Kaj je High Heels?

Ples High Heels je sodobna plesna zvrst, pri kateri plesalke plešejo v petah. Gre za zapeljiv, dinamičen in energičen ples, ki združuje elemente hip hopa, jazza in burleske. Namenjen je predvsem ženskam, ki si želijo izboljšati svoje plesne sposobnosti, okrepiti samozavest in se počutiti bolj zapeljivo.

Pri High Heels se poudarjajo izraznost, moč in eleganca, ples pa poteka v ritmu sodobne glasbe, običajno s hitrim tempom, kar zahteva veliko energije in moči.

Plešejo lahko tako začetnice kot tiste, ki že imajo plesne izkušnje. Plesni tečaji običajno vključujejo učenje osnovnih korakov, tehniko plesanja v petah, izvajanje različnih figur in koreografij, izboljšanje drže in samozavesti. 

Naša plesna trenerka

Izpopolnite svoj plesni slog z izkušenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za vaš napredek na vsakem koraku. V naši plesni šoli boste deležni kvalitetnega in osebnega pristopa, ki se prilagaja vašim željam in sposobnostim. Učitelji bodo skupaj z vami gradili vašo plesno pot in vas spodbujali k razvijanju vaših plesnih veščin.

Gordana Grandošek Whiddon

High Heels odrasli

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota

Gordana Grandošek Whiddon

19:30 - 20:45

Pričetek: 7. 9. 2023

Potek plesnega tečaja

Plesni tečaj poteka enkrat na teden. Na vsakem treningu se udeleženke ogrejejo ter naredijo vaje za raztezanje. Nato se posvetijo koreografiji, ki jo plešejo v (visokih) petah. Svetujemo, da so plesalke na tečaju oblečene v oblačila, v katerih se počutijo samozavestno in udobno.

Cena plesnega tečaja

V ceno tečaja je vključenih 8 vaj high heels-a. Vsaka vaja traja 75 min in se izvaja 1x tedensko (2 meseca) v prostorih plesne šole Pingi.

High Heels

80 / tečaj

Cena velja za člane projekta "SLO pleše" in vključuje 10% popust

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo se lahko udeleži tečaja high heels?

Na high heels so vabljene vse ženske in dekleta, ki se želijo skozi ritem in glasbo razgibati, naučiti novih zanimivih figur in vzpodbuditi svojo samozavest.

Kaj naj oblečem in obujem na plesni tečaj?

Na tečaj high heels-a oblecite udobna športna oblačila ter obujte čevlje s peto (višjo ali nižjo), v katerih boste lahko plesali.

Kaj, če zamudim eno ali več vaj?

Če svojo odsotnost napoveste vnaprej in manjkate 4 ali več vaj, vam od dvomesečnega zneska odštejemo polovico. Če pa manjkate manj kot polovico vaj, imate možnost nadomeščanja v drugi skupini.

Ta plesni tečaj ni za vas?

Poglejte si našo ostalo ponudbo! S klikom na plesno zvrst lahko izveste več o posameznem tečaju.

Zumba in Afro
Latino Solo
Tango Argentino
Hip Hop odrasli
Pingi FRESH
Družabni ples