Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Plesni tečaji za odrasle

Plesni tečaji za odrasle

Naši plesni tečaji za odrasle

V plesni šoli Pingi lahko izbirate med različnimi plesnimi zvrstmi in stopnjami za odrasle. S klikom na posamezno zvrst lahko poizveste več!

Družabni ples
Tango Argentino
High Heels
Hip Hop odrasli
Zumba in Afro
Pingi Fresh
Latino Solo
Upokojenci solo

Zakaj se vpisati na plesni tečaj?

Ples je več kot le gibanje telesa v ritmu glasbe. Je način izražanja, sprostitve in zabave ter odličen način za krepitev telesa, uma in duha. S plesom se lahko sprostite in pozabite na vsakodnevne skrbi, izrazite svojo ustvarjalnost in se hkrati družite s prijatelji.

Redno udejstvovanje v plesu lahko pozitivno vpliva na vaše zdravje in počutje. Plesni tečaj je odličen način kardio vadbe za odrasle, krepi srčno-žilni sistem in zmanjšuje tveganje za srčno-žilne bolezni. Poleg tega izboljšuje gibčnost, koordinacijo in ravnotežje, kar lahko zmanjša tveganje za padce in poškodbe.

Ples lahko prav tako pozitivno vpliva na vaš um. Med plesom se osredotočite na gib in glasbo, kar lahko pomaga pri zmanjševanju stresa, anksioznosti in depresije. Prav tako pa je dokazano, da lahko redna vadba plesa zmanjša tveganje za razvoj demence.

Vrhunske plesne dvorane

V naši plesni šoli boste deležni profesionalnega pristopa. Vsi plesni tečaji potekajo v sodobno opremljenih plesnih dvoranah z ogledali, parketom in ozvočenjem, da boste lahko zaplesali v najboljši luči.

Kako do nas?

Nahajamo se v centru Maribora, nasproti Večera na Trgu Leona Štuklja. Parkirate lahko v bližnji parkirni hiši City ali pa do nas pridete z javnim prevozom - pred Pingijem stoji tudi parkirišče za MBajk!

Prijavite se in zaplešite z nami!

Prijavite se na plesni tečaj za odrasle! S klikom na gumb boste odprli obrazec za prijavo, kjer preprosto sledite našim navodilom za prijavo.