Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Plesni tečaji za odrasle

Plesni tečaji za odrasle

Naši plesni tečaji za odrasle

V plesni šoli Pingi lahko izbirate med različnimi plesnimi zvrstmi in stopnjami za odrasle.
Plesni tečaji za odrasle so prikazani na slikah spodaj, s klikom lahko pozveste več!

Družabni ples
Tango Argentino
High Heels
Hip Hop odrasli
Latino Solo

Zakaj se vpisati na plesni tečaj?

Ples je več kot le gibanje telesa v ritmu glasbe. Je način izražanja, sprostitve in zabave ter odličen način za krepitev telesa, uma in duha. S plesom se lahko sprostite in pozabite na vsakodnevne skrbi, izrazite svojo ustvarjalnost in se hkrati družite s prijatelji.

Redno udejstvovanje v plesu lahko pozitivno vpliva na vaše zdravje in počutje. Plesni tečaj je odličen način kardio vadbe za odrasle, krepi srčno-žilni sistem in zmanjšuje tveganje za srčno-žilne bolezni. Poleg tega izboljšuje gibčnost, koordinacijo in ravnotežje, kar lahko zmanjša tveganje za padce in poškodbe.

Ples lahko prav tako pozitivno vpliva na vaš um. Med plesom se osredotočite na gib in glasbo, kar lahko pomaga pri zmanjševanju stresa, anksioznosti in depresije. Prav tako pa je dokazano, da lahko redna vadba plesa zmanjša tveganje za razvoj demence.

Prisegamo na udobje in sodobnost

Poskrbimo, da se pri nas počutite udobno in domače!

Našim plesalcem z veseljem nudimo več sodobno urejenih in prostornih plesnih dvoran, kjer se počutijo udobno in varno. Vsaka dvorana je opremljena z profesionalnim ozvočenjem, kvalitetnim plesnim parketom, ogledali in stoli. Prav tako redno skrbimo za vzdrževanje in urejenost prostorov, da se naši plesalci med plesom počutijo prijetno.

Kako do nas?

Nahajamo se v centru Maribora, nasproti Večera na Trgu Leona Štuklja. Parkirate lahko v bližnji parkirni hiši City ali pa do nas pridete z javnim prevozom - pred Pingijem stoji tudi parkirišče za MBajk!

Prijavite se in zaplešite z nami!

Prijavite se na plesni tečaj za odrasle! S klikom na gumb boste odprli obrazec za prijavo, kjer preprosto sledite našim navodilom za prijavo.