Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Plesni vikendi

Plesni vikendi

Vabljeni na plesni vikend v Terme Olimia!

10. - 12. 11. 2023

Ste pripravljeni na nepozabno plesno doživetje? Naši plesni vikendi so prava destinacija za vse ljubitelje plesa in zabave, ne glede na vaše plesne izkušnje. Doživite ritme, strast in čarobnost plesa ter se ob enem prepustite užitkom v Termah Olimia!

Vabimo vas na plesni vikend v Termah Olimia, ki bo tokrat potekal v času Martinovanja med 10. in 12. novembrom!
Preberite si več o tem, kaj vaš čaka na letošnjem plesnem vikendu v spodnjem zapisu!

Plesne delavnice

Naši strokovni plesni učitelji vam bodo pomagali izpopolniti vaše plesne spretnosti s tremi delavnicami, ki jih bomo izvajali v dvoranah Primula s pravim parketom.
Letos bomo z vami učitelji plesa iz PŠ Pingi Natalija I. Kocbek in Aljaž Gašperič ter zunanja strokovnjakinja bachate in drugih latino plesov Varja Vitorovič!

Učili se bomo Bachato, BachaTango v paru ter Latino solo!

Druženje in zabava

Plesni vikend je priložnost, da spoznate nove ljudi s podobnimi interesi. Povežite se s plesalci iz različnih mest in delite svojo strast do plesa.

Nastanitev in kulinarika

Uživajte v modernih in udobnih dvoposteljnih sobah z balkonom SUPERIOR Hotela Sotelia ****s.  

Razvajali se boste s prvovrstno kulinariko, kjer imate v ceno plesnega vikenda vključen samopostrežen zajtrk in večerjo!

Plesni večer

Plesni vikend zaključimo s plesnim večerom, kjer plesalci pokažejo kaj so se naučili v sklopu plesnih delavnic. Na plesnem večeru vaš čaka tudi prav posebna animacija naših učiteljev!

Sprostitev, udobje in romantika

Po plesnih delavnicah si spočijte v najlepšem wellnessu v Sloveniji. Privoščite si masažo, kozarec vina ali pa začutite vročino odličnih finskih savn v kompleksu Orhidelia*!

Kaj še lahko pričakujete in kdo se lahko prijavi?

Brezplačna uporaba fitnes studia, brezplačen WI-FI, brezplačno parkiranje na hotelskem parkirišču, kopalni plašč…

Prijavite se lahko plesalci v paru iz Plesne šole Pingi, plesalci iz drugih plesnih šol po vsej Sloveniji ter tudi vsi ostali ljubitelji plesa v paru, ne glede na vaše predhodnje izkušnje!

Cena plesnega vikenda

2 nočitvi v Hotelu Sotelia****s - polpenzion
3 plesne delavnice + plesni večer z animacijo,
plesne dvorane s pravim parketom,
uporaba bazenov in savn v kompleksu Termalija.

*doplačilo 33€ na dan za welness Orhidelia.

250€ na osebo

Veselimo se plesanja z vami!

Prijave so možne na info@pingi.si ali preko spodnjega prijavnega obrazca. Seveda se pa lahko oglasite v naši plesni šoli in oddate prijavo tam!

Kaj so plesni vikendi?

Plesni vikend je tridnevni dogodek (od petka do nedelje) za odrasle – plesalce družabnega plesa, kjer vsak dan poteka več raznolikih plesnih delavnic, na katerih se udeleženci učijo različnih plesnih koreografij. Pingi letno organizira dva plesna vikenda, in sicer enega v Termah Olimia v Hotelu Sotelia ****s, drugega pa na obali.

Plesni vikendi so odlična priložnost za vikend oddih, poln pridobivanja novega plesnega znanja, druženja in uživanja v hotelskem aranžmaju. V soboto zvečer poteka tudi gala plesni večer z živo glasbo, kjer lahko plesni pari preplešejo, kar so se naučili.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj potekajo plesni vikendi?

Vsako leto organiziramo dva plesna vikenda, in sicer aprila/maja in oktobra/novembra.

Kdo se lahko udeleži plesnega vikenda?

Pingijevega plesnega vikenda se lahko udeležijo vsi naši plesalci plesov v paru prav tako kot tudi zunanji plesalci iz katerekoli druge plesne šole. Veselimo se vseh udeleženih parov! Predhodne plesne izkušnje niso potrebne!

Kako se lahko prijavim na plesni vikend?

Prijavite se lahko ob kliku na spodnji gumb ali pa nam pišete na email: info@pingi.si.

Kdo poučuje na plesnem vikendu?

Na vsak plesni vikend povabimo naše in tuje izkušene plesne učitelje. Ponavadi imamo različne plesne učitelje za različne plesne zvrsti (npr. enega ali več za latinskoameriške/ standardne plese in enega za tango argentino).

Kakšna oblačila/ čevlje potrebujem na plesnem vikendu?

Priporočajo se oblačila, v katerih se lahko udobno gibate ter plesni čevlji (ali čevlji podobni plesnim za v dvorano/ za na parket).

Želite prejemati najnovejša obvestila o Pingijevih dogodkih?

S klikom desno se lahko prijavite na naše novice.