Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Latino Solo

Latino Solo

Kaj je latino solo?

Latino solo je plesna zvrst, ki se izvaja posamezno, brez plesnega partnerja. Gre za mešanico latinsko-ameriških plesov, kot so salsa, rumba, cha/cha, samba, paso doble in jive. Plesalci se osredotočajo na ritmično gibanje telesa, izražanje čustev in improvizacijo, kar ples naredi dinamičen in zanimiv za gledalce. Latino solo ples se lahko izvaja kot samostojna zvrst ali kot del koreografije v plesnih šovih, tekmovanjih ali nastopih.

Naša plesna pedagoginja

Izpopolnite svoj plesni slog z izkušenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za vaš napredek na vsakem koraku. V naši plesni šoli boste deležni kvalitetnega in osebnega pristopa, ki se prilagaja vašim željam in sposobnostim. Učitelji bodo skupaj z vami gradili vašo plesno pot in vas spodbujali k razvijanju vaših plesnih veščin.

Natalija Kocbek

Urnik za sezono 2022/2023

Preverite aktualen urnik izvanja plesa latino solo!

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek

Natalija Kocbek

19:30 - 20:45

Cena plesnega tečaja

V ceno tečaja je vključenih 8 vaj družabnega plesa. Vsaka vaja traja 75min in se izvaja 1x tedensko (2 meseca) v prostorih plesne šole Pingi.
Cena velja na osebo.

Latino Solo

77 / tečaj
  • Člani projekta SLO Pleše imajo 10% popust

Potek plesnega tečaja

Plesni tečaj traja dva meseca in poteka enkrat na teden, skupaj 8x po 75 min. Na vsakem terminu se udeleženci naučijo korakov in plesnih figur, ki jih nadgrajujejo skozi tečaj. Plesna učiteljica vodi skupino in ponuja individualno pomoč pri napredovanju posameznih udeležencev.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo se lahko udeleži tečaja latino solo?

Na tečaj so vabljene vse ženske in dekleta, ki si želijo naučiti solo korakov latinskoameriških plesov. Plesni partnerji na latinu solo torej niso potrebni.

Kaj vse zajema tečaj latino solo?

V sklopu tečaja se plesalke naučijo paleto latino gibov, s katerimi se tudi dvakrat letno predstavijo (na Pingijevi zimski produkciji in poletnem Pingi showu).

Kaj naj oblečem in obujem za plesni tečaj?

Priporočajo se udobna športna oblačila in (latino) plesni čevlji s peto. Če jih nimate, lahko obujete tudi kakršnekoli mehkejše copate za v dvorano.

Kaj se zgodi, če moram zamuditi eno ali več vaj?

Če v mesecu zamudite več vaj, se odšteje določen znesek od mesečnega plačila.

Ali so potrebne izkušnje?

Za tečaj latino solo predhodne izkušnje niso potrebne.

Ta plesni tečaj ni za vas?

Poglejte si našo ostalo ponudbo! S klikom na plesno zvrst lahko izveste več o posameznem tečaju.

Tango Argentino
High Heels
Hip Hop odrasli
Družabni ples