Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Hip Hop odrasli

Hip Hop odrasli

Zakaj plesati Hip Hop?

Plesanje hip hop-a ima lahko veliko pozitivnih učinkov. Poleg tega, da je to odličen način, kako preživeti čas in se zabavati, lahko hip hop pomaga tudi pri izboljšanju fizičnega zdravja in kondicije ter povečanju samozavesti in samopodobe. Hip hop vključuje veliko kardio vadbe in povečuje fleksibilnost, koordinacijo in ravnotežje. Hkrati pa se plesalci naučijo izražati svojo individualnost skozi svoj plesni slog in se boljše počutijo v svoji koži. Poleg tega je hip hop spodbuja sprejemanje drugačnosti in raznolikosti, kar lahko okrepi občutek skupnosti in pripadnosti.

Naš plesni trener hip hop-a

Izpopolnite svoj plesni slog z izkušenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za vaš napredek na vsakem koraku. V naši plesni šoli boste deležni kvalitetnega in osebnega pristopa, ki se prilagaja vašim željam in sposobnostim. Marko bo skupaj z vami gradil vašo plesno pot in vas spodbujal k razvijanju vaših plesnih veščin.

Marko Sivka

Urnik za sezono 2023/2024

Hip Hop odrasli

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota

Marko Sivka

20:00 - 21:30

Pričetek: 6. 9. 2023

Cena plesnega tečaja

V ceno tečaja je vključenih 8 vaj hip hopa. Vsaka vaja traja 90 min in se izvaja 1x tedensko (2 meseca) v prostorih plesne šole Pingi.

Hip Hop odrasli

80 / tečaj

Cena velja za člane projekta "SLO pleše" in vključuje 10% popust

Potek plesnega tečaja

Plesni tečaj poteka enkrat na teden, skupaj 8x po 90 min. Na vajah se udeleženci naučijo korakov in plesnih figur hip hop-a, ki jih nadgrajujejo skozi tečaj. Učitelj plesa vodi skupino in ponuja individualno pomoč pri napredovanju posameznih udeležencev.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo se lahko udeleži hip hop tečaja za odrasle?

Na hip hop za odrasle so vabljeni vsi, ki se želijo razgibati v ritmu glasbe, se naučiti paleto hip hop gibov in se seveda podružiti s soplesalci in soplesalkami v skupini.

Kaj naj oblečem in obujem na plesni tečaj?

Na plesni tečaj hip hopa pridite v udobnih športnih oblačilih in športnih copatih za v dvorano.

Ali so potrebne izkušnje?

Za tečaj hip hop odrasli predhodne izkušnje niso potrebne.

Ta plesni tečaj ni za vas?

Poglejte si našo ostalo ponudbo! S klikom na plesno zvrst lahko izveste več o posameznem tečaju.

Tango Argentino
Latino Solo
High Heels
Pingi FRESH
Zumba in Afro
Pingi FRESH