Ples je naša zgodba. Naj bo tudi vaša.
Upokojenci

Upokojenci

Upokojenci solo

Pozabite na dolgočasnost in rutino – v našem plesnem tečaju za upokojence vas čaka čarobna plesna izkušnja! Zabava, smeh in ritmi glasbe bodo obogatili vaše dni. Pridružite se nam in plesali boste tako kot v vaši mladosti. Nič ni lepšega od tega, da ostanete mladi v srcu in telesu, in to je tisto, kar ponujamo pri našem plesnem tečaju za upokojence. Vabljeni, da se pridružite naši plesni skupini in sprostite svoje telo v ritmih glasbe!

Ples predstavlja odličen način za izboljšanje telesne pripravljenosti in vitalnosti možganov v zrelih letih. Ima številne pozitivne učinke na počutje in zdravje. Med plesom se sproščajo endorfini, hormoni sreče, kar bo izboljšalo vaše (oz. od vaše mame in očeta) počutje ter zadovoljstvo 

Na tečaju plesa za upokojence je ključna tudi socialna interakcija, kar izboljša samozavest in zadovoljstvo v družbi drugih ljudi. Na naših plesnih tečajih boste uživali v super družbi, se naučili osnovnih gibalnih tehnik in se zabavali.

Cena plesnega tečaja

V ceno tečaja so vključene 4 vaje plesa za upokojence. Vsaka vaja traja 60min in se izvaja 1x tedensko (1 meseca) v prostorih plesne šole Pingi.
Cena velja na osebo. 

Plesni tečaj poteka brez parterja!

Prijavite se lahko preko info@pingi.si, na tel. št 02 250 8000 ali pa preko spletnega obrazca s klikom na gumb "prijavi se".

Upokojenci solo

30 / tečaj
  • Cena velja za člane projekta "SLO pleše" in vključuje 10% popust

Aktualni urnik 2023/ 24:

SKUPINA Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek

Upokojenci SOLO

Alenka Čufar

12:00-13:00

Lokacija: Pingi

Pričetek 12. 10. 2023